luni, 9 februarie 2015

Vizită la TVS Brașov


Vizită la TVS Brașov

Pentru că trăim într-o eră a informației, în care toți dorim să știm mai multe și să cunoaștem tot ce se petrece în jur echipa noastră de voluntariat a ales să-i descopere preț de câteva ore pe cei care fac dintr-o poveste o știre de televiziune.
Iar pentru acest lucru nu puteam alege decât o televiziune de știri în care noutățile zile sunt prezentate într-o manieră profesionistă, obiectivă și prietenoasă.Astfel pe 29 ianuarie 2015 am pășit pentru prima dată în redacția TVS Brașov. Unii dintre noi erau entuziasmați, alții emoționați, însă cu toții eram dornici să descoperim ce se întâmplă dincolo de camere de luat vederi.
Încă de pe holul redacției am fost primiți cu multă căldură de directorul televiziunii TVS, Ovidiu Grădinar. Acesta ne-a descris ce reprezintă munca în televiziune, care sunt pașii în realizarea unei știri, dar și care sunt greutățile și satisfacțiile meseriei de jurnalist. 
Vizita noastră a continuat prin regie, platoul de filmare și prin cabina de montaj acolo unde știrile prind viață.
Toate acestea ne-au făcut să descoperim că meseria de jurnalist este interesantă, plină de dinamism, dar nu este deloc una ușoară, ci implică multă muncă și responsabilitate.
Vizita la TVS și-a pus amprenta asupra noastră, iar mulți dintre noi am plecat din redacție cu dorința de a ne întoarce.
                                             Articol realizat de: Rotaru Sabrina Ștefania - voluntar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu