sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Redirecționează 2%

Redirecționează  2% 

Completează formularul 230 și redirecționează 2 % către Asociația Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian Brașov. 
*descarca imaginea atașata și completeaz-o cu datele tale

   Formularul 230 este o cerere privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual şi deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ (OPANAF 4018/2014). Se depune de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii şi asimilate salariilor, în următoarele situaţii: - au efectuat în anul de raportare cheltuieli pentru acordarea de burse private conform Legii nr.376/2004 privind bursele private, cu modificările şi completările ulterioare şi solicită restituirea acestora; - optează pentru virarea unei sume reprezentând până la 2% din impozitul anual, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii. 
   Contribuabilii care îşi exprimă această opţiune pot solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult. Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România; b) organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalţi contribuabili persoane fizice. Formularul se depune în format hârtie, la  ( reprezentanții asociației Centrul de Copii și Tineret Sfântul Sebastian) sau registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Care sunt avantajele redirecționării a 2% către asociația noastră ?
Avantajele sunt multiple:
1.   Tu în calitate de contribuabil ai libertatea să alegi care este destinația banilor tăi, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și în plus, contribui la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială;
2. Contribuția ta vine în susținerea noii generații, pentru progresul societății civile;
3. Contribui la dezvoltarea programelor educaționale în regiunea Centru;
4. Contribui la dezvoltarea programelor de voluntariat în regiunea Centru, mai ales în Municipiul Brașov


Cont: RO 27 RNCB 0053143080290001 BCR Brașov, CIF: 33620041, Președinte: Sava Flavius, telefon 0748338375, Brașov.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu